Sep 16, 2011

PULSAR 250R

During in the past years, many two wheeler manufacturers produced a 250cc sport bikes. Kawasaki with the best of 250cc bikes in the world has produced a Ninja 250R. And the new competitor from Honda produced a CBR 250R with C-ABS technology. Yamaha with Fazer 250 and Hyosung with GT250R. China produced a Suzuki GW250 and already launched a few weeks ago. And how about Bajaj manufacturer?...

Otherwise, Bajaj already planned to produce a 250cc sport bikes. A rumour said that Bajaj Auto will produce the next Pulsar generation and it's kind of different from the previous versions. This bike will head to head with Kawasaki Ninja 250R and Honda CBR 250R and probably produce in 2012.

So, how about the concept design of the next Pulsar 250? 
This picture below is our imagination of the next generation of Pulsar 250R. A self initiated to describe a dream bikes from a pulsar fans. Please fell free to enjoy this artwork and tell us what do you think about this concept bikes.
(Click to enlarge).

Bajaj Pulsar 250R concept bikes. Design by Steven Sahardjo.


Compare with two most famous 250cc bikes in Indonesia

Bajaj Pulsar 250R concept bikes (white edition). Design by Steven Sahardjo.
Share/Bookmark

6 comments:

  1. Keren OM imajinasinya, bisa menghasilkan gambaran yang menarik untuk di lihat hehe..Sekedar menambahkan jika dan hanya jika bajaj jadi menelorkan seperti desain om tepen di atas bakalan sangatlah berbeda dengan kompetitor khususnya kawak 250 & CBR 250,..so depan sdah adopsi up side down, half fairing (yang masih jarang disini), dan tentunya beraliran european sport touring sejati seperti triumph or bmw..nais Om! kencrot

    ReplyDelete
  2. Thanks om atas kunjungannya... iya keliatannya dari desain ini lebih segmented dan beda sama kompetitor yang sudah ada. Ini sekedar gambaran saja tentang pulsar 250r yang masih menjadi angan2...:)

    ReplyDelete
  3. Tapi kok kayak nya keliatan gembul ya....

    ReplyDelete
  4. gembul biar keliatan bongsor gitu bro :)

    ReplyDelete
  5. saya pakai p180 puas banget, sekarang nabung lagi buat beli p250 walau gak tau kapan keluarnya xixiixixxi sekalian dong bro speknya biar lebih mantap berimajinasinya :D

    ReplyDelete
  6. ni yg versi full fairing kk,,
    http://www.info-otomania.co.cc/2012/06/concept-bike-bajaj-pulsar-250r-250-cc.html

    ReplyDelete