Oct 14, 2011

DUCATI MONSTER 1100 (SCALE MODEL)

I never thought that I will found this diecast collection. That was Ducati Monster 1100, made by New Ray in scale 1:12.

I bought this somewhere in a mall at South Jakarta. I just walked around and I saw a small toys store, then I come in. Finally, I met this model. It's in black and silvers tone colours. What I like from this model is because it's a naked bike motorcycle. Enjoying details from the form machine and chassis is such a pleasure!

Ducati Monster 1100 scale model. Photo by Morukai.

Ducati Monster 1100 scale model. Photo by Morukai.

Ducati Monster 1100 scale model. Photo by Morukai.

4 comments:

  1. lagi nyari nih tapi yg 1100 EVO, model knalpotnya beda, kalo ini kayanya yg 696 ato 795 ya kalo ga salah, saya lagi buat nih 3d modelnya yg 1100 evo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mirip sih bro, tapi diecast ini memang monster 1100 bro, kalo 696/795 velgnya palang tiga, model monoshock regular swingarm :) sedangkan 1100 velg jari2 dan model monoshock single-sided arm, nah 1100 evo bedanya sama 1100 regular cuma letak knalpot dobel yang jadi satu di sebelah kanan (mirip diavel) :) btw wah keren tuh bisa bikin 3D-nya...nice!

      Delete
  2. ini belinya dmn ya?

    ReplyDelete